ETUSIVU
huoltoyhtiöille

Parempi päivä

Huoltoyhtiöön

Moni asia on samoin, olivatpa huollon kohteet mitä tahansa kiinteistöistä erilaisiin laitteisiin. Tarvitaan ajoneuvoja ja työkaluja, joilla työtä tehdään. Mikäli huolto on kokonaisvaltaista palvelua, täytyy ylläpitää tietoja huoltokohteista ja lähestyvistä huolloista.

Kätevät tuotteet huoltoyritykselle

Huoltoyrityksille suunnitellut tuotteet on helppoa ja nopeaa ottaa käyttöön. Niiden kautta omaa palvelua voi laajentaa ja tuoda näkyväksi myös loppukäyttäjille. Tarpeen vaatiessa ne on helppo integroida laskutusjärjestelmiin.

Ota kalustosi haltuun

Ota kalustosi haltuun

Kalustonhallinnan avulla saat ajoneuvot ja työkalut haltuun. Tiedät missä kalusto sijaitsee ja kalustoon liittyvät huoltopyynnöt tulevat näkyväksi. Lisäksi voit ennakoida kaluston hankintatarpeita.

tutustu tarkemmin
Ota tarjouspyynnöt haltuun

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Huoltoyhtiössä tehdään paljon pieniä tarjouspyyntöjä. Nämä pyörivät tyypillisesti sähköpostien ja puhelimen välityksellä. Kilpailutuspalvelun avulla säästyy työaikaa ja toiminnasta tulee läpinäkyvämpää.

tutustu tarkemmin

Tarvitsetko apua ohjelmistohankkeisiin?

Teemme myös asiakaskohtaisia ohjelmistoprojekteja. Saat käyttöösi liiketoimintasi ja moderneja työkaluja käyttävän ohjelmistoyrityksen. Autamme myös ohjelmistojen integroinneissa, sillä tunnemme alan johtavien järjestelmien rajapinnat ja saamme tiedon liikkumaan.

tutustu projekteihin