ETUSIVUHUOLTOYHTIÖILLE
KALustonhallinta

Ota kalusto haltuun

Thinger Kalustonhallinta tarjoaa näkymän kalustoosi. Tiedät millaista kalustoa yrityksesi omistaa ja missä ne sijaitsevat.
Ja mikä tärkeintä, tiedät mitä tapahtumia niihin kohdistuu tai on kohdistunut.

Modernia kalustonhallintaa

Thinger Kalustonhallinta sopii mainiosti huoltoyritysten käyttöön. Sen avulla kuva kaluston tilanteesta ja sijainnista on parempi ja kommunikaatio tehtävien ympärillä helpottuu.

Huoltopyynnöt kentältä

Kun kalusto on merkitty QR-koodein, kenen tahansa on helppoa tehdä huoltopyynnöt omalla matkapuhelimellaan juuri siellä ja silloin kun tapahtuu. Sovellus välittää huoltopyynnön tiedoksi siitä vastaavalle henkilölle ja tukee muutenkin keskustelua ja avointa tiedonkulkua.

Kuvat mukana

Kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa. Thinger Kalustonhallinta korostaa kuvien merkitystä osana kalustonhallinta. Kuvat niin tehtävien kuin kalustonkin yhteydessä auttavat kommunikaatiossa ja vähentävät väärinkäsityksiä.

Ennakoiva huolto haltuun

Thinger Kalustonhallinta tukee myös ennakoivaa huollon suunnittelua. Voit rakentaa yksilölliset huolto-ohjelmat autoille ja erilaisille koneille. Tehtävien lähestyessä vastuuhenkilöt saavat niistä muistutuksia. Tehdyt huollot tai esimerkiksi katstastukset tallentuvat luonnollisesti kaluston yhteyteen.

Nopea käyttöönotto

Käyttöönotto on helppoa, sillä se sisältää jo valmiiksi suuren osan alan käyttämistä nimikkeistä, eikä kaikkea tarvitse syöttää puhtaalta pöydältä. Kaluston merkintään suosittelemme QR-koodeja, jotka ovat monin tavoin käyttökelpoisempia kuin perinteiset viivakoodit. Autamme merkitsemisprosessissa sekä tarravalintojen että tulostuksen osalta.

Tunne kalustosi

Järjestelmän avulla näet missä ja millaista kalustoa kentällä on. Voit etsiä ja suodattaa kalustoa esimerkiksi käyttöönottovuoden, merkin, mallin tai minkä tahansa tiedon perusteella. Voit ladata suodatettuja listoja ulos järjestelmästä jatkojalostusta varten. Voit ladata esimerkiksi tulevana vuonna vanhenevan kaluston budjetointia varten.

Selkeät vastuumäärittelyt

Voit määritellä kalustolle monipuolisesti vastuita esimerkiksi huoltomiesten mukaan. Vastuiden määrittelyä voidaan hyödyntää monin paikoin huolloista hankintoihin. Tämä helpottaa esimerkiksi henkilöstön vaihtuessa. Lisäksi ne auttavat paljon viestinnässä kaluston ympärillä.

Haluatko esittelyn?

Ole yhteydessä jos olet kartoittamassa vaihtoehtoja tai haluat muuten vain tietää, millaisia vaihtoehtoja markkinoilla on. Palvelu on helppo esitellä etäyhteyksien läpi ja tulemme mieluusti myös paikan päälle kertomaan lisää.