ETUSIVU
ISÄNNÖINTIYRITYKSILLE

Parempi päivä

Isännöintiyritykseen

Isännöitsijä on aina asioiden keskipisteessä. Kaikilla on asiaa, kysyttävää ja kommentoitavaa. Ja vaikka tavallaan hoidetaan niitä kovia asioita kuten rakennuksia, tilinpäätöksiä, strategiaa ja remontteja - niin oikeasti ihmisiähän siinä hoidetaan. Se on moniottelijan hommaa ja sille haluamme nostaa hattua päästä.  

Hannaleena Kuutilo Walttari Oy:stä valittiin vuoden isännöitsijäksi 2020. Olemme iloisia, että saamme tehdä Hansun päivästä hieman paremman tänäänkin.

Mainiot tuotteet isännöintiyrityksille

Kaikki isännöintiyrityksille suunnitellut tuotteet ovat helposti ja nopeasti otettavissa käyttöön eivätkä ne vie henkilöstösi aikaa tai energiaa.  Ja jos joskus päätät luopua tuotteiden käytöstä, se onnistuu yhtä helposti. Tuotteilla on paljon käyttäjiä eri yrityksissä. Annamme mielellään yhteystietoja kollegoillesi, jotta voit kysellä tarkemmin.

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Isännöitsijä käyttää liiton ajankäyttötutkimuksen mukaan 12 % työajastaan hankintojen hoitamiseen. Kilpailutus tehdään perinteisesti sähköpostilla ja puhelimella. Tarjouspyyntöpalvelulla työ helpottuu.

tutustu tarkemmin
Myy asiakirjat verkossa

Myy asiakirjat verkossa

Asiakkaasi ovat tottuneet ostamaan verkosta kaikkea mahdollista, miksei siis myös isännöitsijäntodistuksia. Asiakkaalle tilaaminen on helppoa ja mobiiliystävällistä. Sinä säästyt laskujen lähettämiseltä.

tutustu tarkemmin
Luo verkkokauppa erillispalveluille

Luo verkkokauppa erillispalveluille

Isännöinnin tekniset palvelut perustuvat vahvasti erillislaskutukseen. Siirtämällä osakkaille myytävät palvelut verkkokauppaan voit unohtaa turhan laskutustyön ja keskittyä palvelujen tuotteistamiseen.

tutustu tarkemmin
Computer on desktop

Tarvitsetko apua ohjelmistohankkeisiin?

Teemme myös asiakaskohtaisia ohjelmistoprojekteja. Saat käyttöösi isännöintialan tuntevan ja moderneja työkaluja käyttävän ohjelmistoyrityksen.  Autamme myös ohjelmistojen integroinneissa, sillä tunnemme isännöintialan johtavien tuotantojärjestelmien rajapinnat ja saamme tiedon liikkumaan.

tutustu projekteihin