ETUSIVUISÄNNÖINTIYRITYKSILLE
asiakirjojen verkkokauppa

Maailman helpoin tapa tilata.

Isännöitsijäntodistusten verkkokauppa ilahduttaa sekä asiakkaita että henkilöstöä.

Siirrä isännöintiyrityksesi viikossa digiaikaan.

Asiakkaasi ovat tottuneet ostamaan verkosta kaikkea mahdollista, miksei siis myös isännöitsijäntodistuksia. Tilaaminen on helppoa, nopeaa, mobiiliystävällistä ja tehokasta. Ja sinä annat organisaatiollesi aikaa keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

Parempaa asiakaspalvelua

Helppotäyttöisyys sekä puhelimella että tietokoneella ilahduttaa asiakkaitasi. Kauppa palvelee sekä yksityisasiakkaita että välittäjiä niin maksutapojen kuin toimintojenkin suhteen.

Tehosta laskutustyötä

Jokainen tilaus on valmiiksi maksettu ja toimittamista vailla valmis. Tietokatkokset ja turha työ vähenevät. Uskomme, että keksit henkilöstöllesi mielekkäämpääkin tehtävää.

Vältä luottoriskit

Pienten laskujen lähettäminen lisää kuluja, mutta pahimmillaan myös luottoriskejä. Ei se varmasti suurin ongelmasi ole, mutta pienistä puroista kertyy turhaa harmitusta.

Selkeä raportointi

Näetkö helposti miten paljon asiakirjoja viime kuussa tilattiin ja mitä ne tuottivat? Nyt se on mahdollista. Selkeä kuukausiraportti kilahtaa sähköpostiisi kerran kuussa.

Liitä helposti kotisivuihisi

Verkkokauppa liitetään helposti kotisivuihisi eikä edellytä sen ihmeempää kotisivuremonttia. Ja voit myydä siellä isännöitsijäntodistusten lisäksi mitä tahansa asiakirjoja.

Viikossa käyttöön

Verkkokaupan käyttöönotto onnistuu viikossa. Tarvitsemme hieman perustietoja ja nimesi muutamiin papereihin. Kaikki tapahtuu sähköisesti ja autamme aktiivisesti.

Miten se toimii?

Asiakkaasi löytää palvelun verkkosivujesi kautta aivan kuten tähänkin asti. Hän tekee tilauksen ja maksaa sen samalla kertaa. Saat tilauksen joko sähköpostilla tai suoraan yrityksesi tilausjärjestelmään. Itse toimitus tapahtuu samoin kuin tähänkin asti.

Tilaaja saa tilausvahvistuksen

Tilaaja saa luonnollisesti tilausvahvistuksen ja kuitin tehdystä tilauksesta. Erityisesti välittäjät ja asuntosijoittavat arvostavat selkeää kuittia.

Toimitukset tapahtuvat kuten tähänkin asti

Tilaukset tulevat kuten tähänkin asti: sähköpostiin tai omaan tikettijärjestelmääsi, mikäli sellainen on käytössä

Tilitykset tulevat kuukausittain

Saat kuukausittain raportin tilauksista, tilityksistä ja muusta rahaliikenteestä. Kirjanpidon työn vähenee ja yksinkertaistuu.

Kokeile. Olet hyvässä seurassa.

Palvelun käyttöönotto oli kyllä hyvin nopeaa ja vaivatonta. Muutamassa päivässä oli kaikki valmiina. Ja sen jälkeen homma on toiminut huomaamatta.

Toni Ruhanen

toimitusjohtaja

Etelä-Karjalan Tili ja Isännöinti Oy

Kiinteistösihteerit ja kirjanpitäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluun, sillä kaikki laskutukseen liittyvät työvaiheet ovat nyt poissa kuten myös luottotappiot.

Kirsi Huopainen

kirjanpitäjä

Asuma Palvelut / Hakunilan Huolto Oy

Kaikki on toiminut hienosti, en voi muuta sanoa. Sekin on ollut yllätys, miten helposti osakkaat ja välittäjät ovat omaksuneet palvelun käytön.

Jukka Juvonen

toimitusjohtaja

Talokompassi Oy

Loistava palvelu! Laskuttamisesta säästynyt työaika on auttanut valtavasti koronakeväästä selviämistä. Paluu vanhaan ei todellakaan houkuttele.

Anne Lokkinen

kirjanpitäjä

Walttari Oy

Haluatko tietää enemmän?

Verkkokauppa on esiteltävissä helposti etäyhteyksien kautta. Se vie aikaasi vain puoli tuntia ja saat paremman käsityksen, miten tuote soveltuisi sinun yrityksellesi.

Ari Alkila

myynti

+358 40 570 1395

Sami Vellonen

myynti

+358 40 067 5059

Muut tuotteet isännöintiyrityksille

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Isännöitsijä käyttää liiton ajankäyttötutkimuksen mukaan 12 % työajastaan hankintojen hoitamiseen. Kilpailutus tehdään perinteisesti sähköpostilla ja puhelimella. Palvelumme avulla työ helpottuu.

tutustu tarkemmin
Luo verkkokauppa erillispalveluille

Luo verkkokauppa erillispalveluille

Isännöinnin tekniset palvelut perustuvat vahvasti erillislaskutukseen. Siirtämällä osakkaille myytävät palvelut verkkokauppaan voit unohtaa turhan laskutustyön ja keskittyä palvelujen tuotteistamiseen.

tutustu tarkemmin