ETUSIVUISÄNNÖINTIYRITYKSILLE
HANKINTA

Kilpailuta helpommin

Thinger Hankinta siirtää kilpailutuksen sähköposteista sitä varten tehtyyn järjestelmään. Palvelussa on nopeaa luoda tarjouspyyntö ja lähettää se valituille toimittajille – jotka puolestaan vastaavat suoraan järjestelmään. Vertailu luodaan automaattisesti ja saadut tarjoukset on helppo välittää hallitukselle päätöksentekoa varten.

Konkreettista hyötyä päivittäiseen työhön

Säästä työaikaa

Järjestelmä automatisoi työvaiheita luomalla automaattisen vertailutaulukon saaduista tarjouksista. Se muistuttaa, kun määräpäivät lähenevät ja asioille pitää tehdä jotain. Eikä tarjouksia tarvitse enää käsin arkistoida Outlookin kansioihin, vaan kaikki löytyy yhdestä näkymästä vuosienkin päästä.

Yhtenäistä yrityskuvaa

Palvelun avulla kaikki yrityksen lähettämät tarjouspyynnöt ovat yhtenäisiä ja viimeisteltyjä. Järjestelmän tuottamat dokumentit on suunniteltu visuaalisesti ammattimaisiksi. Yhtenäisyys vahvistaa yrityksesi jättämää mielikuvaa asiakkaiden silmissä ja kumppaniverkostossa.

Varmista laskutus

Varsin harva isännöintiyritys laskuttaa kilpailutusten pyörittämisestä hinnastonsa mukaan. Silti niiden eteen tehdään paljon työtä, josta hallitukset olisivat valmiita maksamaan. Kilpailutuspalvelussa on helppoa kirjata kilpailutukseen käytetyt tunnit ja merkitä ne laskutettaviksi.

Saa enemmän tarjouksia

Tyypillisesti tarjouspyyntöön vastataan vasta määräpäivän alla, jolloin joudutaan ehkä metsästämään lisätarjouksia viime hetkellä. Palvelu tarjoaa paremman näkyvyyden. Tiedät jopa minuuteissa lähetyksen jälkeen, montako tarjousta tulet saamaan.

Helpota toimittajiesi arkea

Palvelun avulla toimittajat saavat muistutuksia lähestyvistä tarjouspyynnöistä ja itse tarjouslomakkeen täyttö on helppoa . Kysymme toimittajilta jatkuvasti palautetta palvelusta. Tähän asti 98 % on peukuttanut ja pitänyt sitä helpompana kuin perinteistä sähköpostia.

Läpinäkyvyys luo luottamusta

Järjestelmässä tietoa on helppo jakaa kollegoille ja paikata vaikkapa loma-aikoina.
Hankinnat ovat suuressa roolissa päivittäisessä hallitustyössä. Niiden tekeminen läpinäkyväksi on kehitystä, josta on ilo kertoa hallituksille - sekä nykyisille että tuleville asiakkaillesi.

Näin se toimii

Thinger Hankinnan käyttö on yksinkertaista. Isännöitsijä kirjautuu palveluun, luo tarjouspyynnön liitteineen ja lähettää sen. Sisällön voi kopioida myös aikaisemmista tarjouspyynnöistä. Lähetys voidaan tehdä helposti sähköpostiosoitteiden perusteella.

Toimittaja saa sähköpostitse linkin tarjouspyyntöön. Tarjouspyynnön katselu toimii hyvin myös puhelimella ja tarjouksen voi jättää vaikka heti, mutta usein toimittaja käy kurkkaamassa mistä on kyse ja vastaa myöhemmin.

Kun tarjousten määräaika on mennyt, isännöitsijä saa ilmoituksen ja voi vertailla tarjouksia järjestelmän sisällä, päättää voittajan suoraan tai ladata aineistot hallitusta varten.

Koko prosessin ajan aktiiviset tarjouspyynnöt näkyvät isännöitsijän työpöydällä. Teknisen isännöitsijän tekemä tarjouspyyntö näkyy myös hallinnollisen isännöitsijän työpöydällä. Se on aina käsillä – vaikkapa silloin kun hallituksen puheenjohtaja soittaa.

Kokeile. Se on helppoa.

Soita meille tänään, niin voit tehdä huomenna ensimmäisen tarjouspyyntösi. Emme vaadi elinikäistä sitoutumista. Voit kokeilla muutaman tarjouspyynnön verran ja päättää sitten, jatkatko palvelun käyttöä. Uskomme, että monen muun tavoin et enää halua palata vanhaan tapaan.

Ari Alkila

myynti

+358 40 570 1395

Sami Vellonen

myynti

+358 40 067 5059

Muut tuotteet isännöintiyrityksille

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Isännöitsijä käyttää liiton ajankäyttötutkimuksen mukaan 12 % työajastaan hankintojen hoitamiseen. Kilpailutus tehdään perinteisesti sähköpostilla ja puhelimella. Palvelumme avulla työ helpottuu.

tutustu tarkemmin
Myy asiakirjat verkossa

Myy asiakirjat verkossa

Asiakkaasi ovat tottuneet ostamaan verkosta kaikkea mahdollista, miksei siis myös isännöitsijäntodistuksia. Asiakkaalle tilaaminen on helppoa ja mobiiliystävällistä. Sinä säästyt laskujen lähettämiseltä.

tutustu tarkemmin
Luo verkkokauppa erillispalveluille

Luo verkkokauppa erillispalveluille

Isännöinnin tekniset palvelut perustuvat vahvasti erillislaskutukseen. Siirtämällä osakkaille myytävät palvelut verkkokauppaan voit unohtaa turhan laskutustyön ja keskittyä palvelujen tuotteistamiseen.

tutustu tarkemmin