ETUSIVUISÄNNÖINTIYRITYKSILLE
PALVELUjen verkkokauppa

Avaa verkkokauppa palveluille

Osakkaalle myytävien palvelujen tuotteistaminen ja myyminen verkkokaupassa kannattaa.

Tuotteista teknisen isännöinnin palvelut

Erityisesti teknisen isännöinnin puolella monet palvelut myydään suoraan osakkaalle. Tyypillisesti esimerkiksi remonttien valvontatyöt laskutetaan suoraan osakkaalta. Teknisen isännöinnin osaamisesta on helppo tuotteistaa myös täysin uusia palveluja myytäväksi.

Parempaa asiakaspalvelua

Tilaaminen on osakkaalle helppoa. Ja verkkokaupan yhä lisääntyessä asiakas hoitaa mieluummin maksun jo tilauksen yhteydessä - ja välttyy näin laskujen pyöritykseltä.

Tehosta laskutustyötä

Jokainen tilaus on valmiiksi maksettu ja toimittamista vailla valmis. Joskus projektit kestävät pitkäänkin ja verkkokauppa nopeuttaa rahan kiertoa tehostaen näin pääoman käyttöä.

Vältä luottoriskit

Pienten laskujen lähettäminen lisää kuluja, mutta pahimmillaan myös luottoriskejä. Ei se varmasti suurin ongelmasi ole, mutta pienistä puroista kertyy turhaa harmitusta.

Selkeä raportointi

Saat selkeän raportin myydyistä palveluista kuukausittain. Voit käyttää sitä talouden seuraamiseen, johtamiseen tai tuotteistuksen kehittämiseen.

Liitä helposti kotisivuihisi

Verkkokauppa liitetään helposti kotisivuihisi eikä edellytä sen ihmeempää kotisivuremonttia. Riippuen kotisivujesi toteutuksesta voit tehdä muutoksen itse muutamassa minuutissa.

Viikossa käyttöön

Verkkokaupan käyttöönotto onnistuu viikossa. Tarvitsemme hieman perustietoja ja nimesi muutamiin papereihin. Kaikki tapahtuu sähköisesti ja autamme aktiivisesti.

Miten se toimii?

Palvelutilaus on verkkokauppa, jossa teknisen isännöinnin palvelut tilataan ja maksetaan etukäteen. Tämä yksinkertaistaa prosessia talon sisällä, sillä riittää että saapunut palvelutilaus toimitetaan sovitulla tavalla – laskuttamisesta ei tarvitse huolehtia.

Verkkokaupan tekninen käyttöönotto tapahtuu muutamassa päivässä. Annamme esimerkkejä tuotteistuksista alalla ja autamme suunnittelemaan ensimmäisen vaiheen palvelut. Voit aina laajentaa tuotevalikoimaa myöhemmin. Esimerkiksi muutostöiden valvonta on mainio ensimmäinen palvelutuote, jolla uutta toimintamallia pääsee kehittämään.

Palvelujen tuotteistaminen on tunnetusti ainoa tie niiden laadulliseen kehittämiseen ja katteen parantamiseen. Tuotteistamista voidaan tehdä myös perinteisesti tuntiveloitettavien palvelujen osalta – usein juuri hinnoittelumalli estää palvelujen tuotteistamista. Palvelun myyminen verkkokaupassa pakottaa tuotteistamaan palvelun ja avaa portin palvelujen muullekin kehittämiselle.

Haluatko tietää enemmän?

Verkkokauppa on esiteltävissä helposti etäyhteyksien kautta. Se vie aikaasi vain puoli tuntia ja saat paremman käsityksen, miten tuote soveltuisi sinun yrityksellesi.

Ari Alkila

myynti

+358 40 570 1395

Sami Vellonen

myynti

+358 40 067 5059

Muut tuotteet isännöintiyrityksille

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Isännöitsijä käyttää liiton ajankäyttötutkimuksen mukaan 12 % työajastaan hankintojen hoitamiseen. Kilpailutus tehdään perinteisesti sähköpostilla ja puhelimella. Palvelumme avulla työ helpottuu.

tutustu tarkemmin
Myy asiakirjat verkossa

Myy asiakirjat verkossa

Asiakkaasi ovat tottuneet ostamaan verkosta kaikkea mahdollista, miksei siis myös isännöitsijäntodistuksia. Asiakkaalle tilaaminen on helppoa ja mobiiliystävällistä. Sinä säästyt laskujen lähettämiseltä.

tutustu tarkemmin