ETUSIVU
kiinteistönomistajille

Parempi päivä

Kiinteistönomistajalle

Salon IoT Campuksella riittää kuutioita huollettavaksi ja hoidettavaksi. IV-koneita ja kanaviakin kampuksella on enemmän kuin pienessä kaupungissa. Niiden huoltoa koskevan tarjouspyynnön valmistelu oli melkoinen operaatio. Hyvä, että itse tarjouskilpailu sujui helposti.

Olemme iloisia, että saamme Salon IoT Campuksen kiinteistöpäällikön päivästä paremman tänäänkin.

Ketterät tuotteet kiinteistönomistajalle

Toimitilojen tai teollisuuskiinteistöjen omistajille suunnitellut tuotteet on helppoa ja nopeaa ottaa käyttöön. Tunnemme alan johtavat järjestelmät ja saamme haluttaessa tiedon kulkemaan järjestelmien välillä.

Uusi tapa palvella

Uusi tapa palvella

Uskomme, että vuokralaisten sähköiset palvelut eivät vielä ole tasolla, jolla niiden pitäisi. Kehitettävää on erityisesti palvelujen löytämisessä, käytössä ja seurannassa. Meillä on visio ja paljon ideoita. QR-koodin avulla tapahtuva lisäpalvelujen myynti on yksi niistä.

tutustu tarkemmin
Säästä aikaa tarjouspyynnöissä

Säästä aikaa tarjouspyynnöissä

Kiinteistöissä tehdään paljon pieniä arjen tarjouspyyntöjä tai pyydetään kustannusarvioita. Nämä pyörivät tyypillisesti sähköpostien ja puhelimen välityksellä. Kilpailutuspalvelun avulla säästyy työaikaa ja toiminnasta tulee läpinäkyvämpää.

tutustu tarkemmin

Tarvitsetko kumppania sähköisten palvelujen kehittämiseen?

Vuokralaisille suunnatut sovellukset tai portaalit ovat jo odotusarvo. Hyvin tehtynä ne ovat mahdollisuus rakentaa parempi vuokralaiskokemus ja tuottaa samalla uutta liikevaihtoa. Jos haluat kehittää sähköisiä palvelujasi itsenäisesti ilman riippuvuutta tuotantojärjestelmiin, haluaisimme olla kumppanisi.

Tarvitsetko apua ohjelmistohankkeisiin?

Teemme myös asiakaskohtaisia ohjelmistoprojekteja. Saat käyttöösi liiketoimintasi ja moderneja työkaluja käyttävän ohjelmistoyrityksen. Autamme myös ohjelmistojen integroinneissa, sillä tunnemme alan johtavien järjestelmien rajapinnat ja saamme tiedon liikkumaan.

tutustu projekteihin