ETUSIVU
pelastuslaitoksille

Parempi päivä

Pelastuslaitokselle

Näillä ei ajella lämpimikseen. Kun kutsu käy, kaiken on oltava valmiina - sekä vuoron, auton että kaluston. Turvallisuuden kanssa ei leikitä, sillä kaluston kunnosta riippuu pahimmillaan oma tai jonkun muun elämä. Eikä pelkkä huolenpito riitä vaan toimenpiteet täytyy olla myös kirjattuna siltä varalta, että jotain tapahtuu. Siihen tarvitaan hyviä työkaluja.

Olemme ylpeitä, että saamme tehdä Varsinais-Suomen Pelastuslaitoksen henkilöstön päivästä hieman paremman tänäänkin.

Modernia kalustonhallintaa

Thinger Kalustonhallinta on kuin tehty pelastuslaitosten käyttöön. Ja niin se onkin. Sen avulla kuva kaluston tilanteesta ja sijainnista on parempi ja kommunikaatio tehtävien ympärillä helpottuu.

Huoltopyynnöt kentältä

Kun kalusto on merkitty QR-koodein, kenen tahansa on helppoa tehdä huoltopyynnöt omalla matkapuhelimellaan juuri siellä ja silloin kun tapahtuu. Sovellus välittää huoltopyynnön tiedoksi siitä vastaavalle henkilölle ja tukee muutenkin keskustelua ja avointa tiedonkulkua.

Viikkotarkastukset tabletilla

Pelastusalan käyttöön iPadille tehty viikkotarkastussovellus tukee vuorojen arkea. Voit aloittaa tarkastuksen, keskeyttää sen keikan tullessa ja jatkaa taas kun sinulle sopii. Viikkotarkastuksessa kerääntyneet huomiot ohjataan tehtäväksi ja kommentoitavaksi kalustonhoitajille.

Ennakoiva huolto haltuun

Thinger Kalustonhallinta tukee myös ennakoivaa huollon suunnittelua. Voit rakentaa yksilölliset huolto-ohjelmat autoille ja erilaisille koneille. Tehtävien lähestyessä vastuuhenkilöt saavat niistä muistutuksia. Tehdyt huollot tai esimerkiksi katstastukset tallentuvat luonnollisesti kaluston yhteyteen.

Nopea käyttöönotto

Käyttöönotto on helppoa, sillä se sisältää jo valmiiksi suuren osan alan käyttämistä nimikkeistä, eikä kaikkea tarvitse syöttää puhtaalta pöydältä. Kaluston merkintään suosittelemme QR-koodeja, jotka ovat monin tavoin käyttökelpoisempia kuin perinteiset viivakoodit. Autamme merkitsemisprosessissa sekä tarravalintojen että tulostuksen osalta.

Tunne kalustosi

Järjestelmän avulla näet missä ja millaista kalustoa kentällä on. Voit etsiä ja suodattaa kalustoa esimerkiksi käyttöönottovuoden, merkin, mallin tai minkä tahansa tiedon perusteella. Voit ladata suodatettuja listoja ulos järjestelmästä jatkojalostusta varten. Voit ladata esimerkiksi tulevana vuonna vanhenevan kaluston budjetointia varten.

Selkeät vastuumäärittelyt

Voit määritellä kalustolle monipuolisesti vastuita esimerkiksi kalustonhoitajien mukaan. Vastuiden määrittelyä voidaan hyödyntää monin paikoin huolloista hankintoihin. Tämä helpottaa esimerkiksi henkilöstön vaihtuessa. Lisäksi ne auttavat paljon viestinnässä kaluston ympärillä.

Haluatko esittelyn?

Ole yhteydessä jos olet kartoittamassa vaihtoehtoja tai haluat muuten vain tietää, millaisia vaihtoehtoja markkinoilla on. Palvelu on helppo esitellä etäyhteyksien läpi ja tulemme mieluusti myös paikan päälle kertomaan lisää.