ETUSIVUarrow
projektit

Parempi päivä

Käyttäjälle

Tällä työmaalla ei odotella. Hotelli pitää saada pystyyn ja siinä on muutakin tekemistä kuin juosta rautakaupassa tai odotella toimituksia. Tavaratilaukset on suunniteltu etukäteen, lähetetty suoraan tukkuliikkeille ja tarkistettu toimitusvahvistukset. Nyt tiedetään minuutin tarkkuudella saapuvat kuormat. Ne on vielä pyydetty sopivasti huonekohtaisiin paketteihin, jotta säästetään aikaa siinäkin.

Carina Solutions Oy on vienyt rakentamisen materiaalivirtojen hallinnan seuraavalle tasolle ja moni rakennusalan edelläkävijä on liittynyt mukaan murrokseen. Tästä syntyy jotain hienoa.

Olemme ylpeitä, että olemme saaneet tehdä paremman päivän tämänkin työmaan ammattilaisille.

Koodia suurella sydämellä

Teemme asiakaskohtaisia ohjelmistoprojekteja tilanteisiin, joissa et löydä tarpeisiisi sopivaa valmista ratkaisua. Toteutamme projektit käyttäjälähtöisesti. Olemme onnistuneet kun käyttäjä ei ajattele koko järjestelmää. Asiat vain toimivat ja työ tuntuu sujuvan. Sen tavoitteen edessä ei säästellä vaivoja, kahvia tai paperia.

Tarvitsetko toteuttajaa projektillesi?

Ota yhteyttä. Saat liiketoiminnastasi kiinnostuneen tiimin, joka kommunikoi selkeästi, rehellisesti ja avoimesti.

Teknologiat tarjoavat nykyisin myös paljon ns. low-code -ratkaisuja, joilla voidaan tehdä nopeita kokeiluja tai pienempiä ratkaisuja hyvin kustannustehokkaasti. Ehdotamme aina tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaa ratkaisua. Kerromme mielipiteemme rehellisesti myös silloin, kun räätälöity ohjelmistoprojekti ei kenties ole kannaltasi järkevin ratkaisu.

Etsitkö lisävahvistusta kehitystiimiisi?

Tunnemme parhaiten Microsoftin teknologiat ja erityisesti Azuren. Toteutamme tyypillisesti pilvisovelluksia Azuren SaaS-palvelujen päälle, koostuen taustajärjestelmistä, selainpohjaisista käyttöliittymistä tai natiiveista mobiilisovelluksista. DevOps hoituu tyypillisesti Azure DevOpsissa.

Olemme sopiva kumppani, jos etsit tekijöitä vahvalla sormien ja aivojen välisellä yhteydellä. Osaamme, kyseenalaistamme ja pyrimme kaikin tavoin pitämään asiakkaalle antamasi lupauksen.

Tiedämme mitä teemme. Yksilöinä olemme opiskelleet paljon käytettävyyttä ja käyttökokemuksen suunnittelua. Tiiminä noudatamme tiukkaa prosessia käyttöliittymien suunnittelussa. Yrityksenä panostamme valtavasti aikaa suunnitteluun ja mittaamme, miten olemme onnistuneet. Hyvä käyttöliittymä ei synny sattumalta eikä soolosuorituksena.

Meitä on 11 työhönsä ylpeydellä suhtautuvaa ammattilaista. Kaikkien kokemus alalta on vähintään 5 vuotta. Useimmilla on vuosien kokemus liiketoimintakriittisten järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta – myös globaalissa ympäristössä. Toimialaosaamisemme on vahvaa kiinteistöjen ylläpidossa, logistiikassa ja varastohallinnassa sekä pelastustoimessa.

Monen projektin kokemuksella

Integraatioprojektit ovat usein haastavia. Rakentava yhteistyön henki on punnittu ja hyväksi havaittu. Eikä Thingerin tekijöiden pitkästä kokemuksesta vastaavista projekteista ole suinkaan ollut haittaa. Rohkenen suositella.

Jarkko Nurmi

toimitusjohtaja

Allteq Solutions Oy

Suodattimien inventointi- ja tilauspalvelumme on otettu kentällä hyvin vastaan. Selkeä ja helppo käyttöliittymä on tärkeä tekijä palvelun viemisessä asiakkaille. Projekti on sujunut aikataulussa ja budjetissa.

Markku Lahtinen

toimitusjohtaja

Filter Partner Oy

Ollaan yhteyksissä

Ohjelmistoprojektit vaativat usein valmistelua ja sparrausta. Kun idea on vasta muotoutumassa, on hyvä olla keskustelukumppani, jonka kanssa asiaa voi sparrata. Voimme tuoda lisäarvoa alusta asti ja säästää myös aikaasi.

Ari Alkila

Ari Alkila

myynti

+358 40 570 1395

Sami Vellonen

Sami Vellonen

myynti

+358 40 067 5059

Juha Borenius

Juha Borenius

myynti, projektit, hallinto

+358 40 839 1605