ETUSIVU
vuokrataloyhtiöille

Parempi päivä

Vuokrataloyhtiöön

Kilpailu hyvistä vuokralaisista ei ole leppoisaa ja pienilläkin asioilla on merkitystä. Emme toki väitä, että vaikkapa tavallista paremmin suunniteltu sähköinen palvelu pelin ratkaisee, mutta ei siitä haittaakaan ole. Sähköisten palvelujen konseptien rakentamisen lisäksi voimme tehostaa taustaprosesseja.

Ketterät tuotteet vuokrataloyhtiöille

Vuokrataloyhtiöille suunnitellut tuotteet on helppoa ja nopeaa ottaa käyttöön eivätkä ne vie henkilöstösi aikaa tai energiaa. Tunnemme alan johtavat järjestelmät ja saamme haluttaessa tiedon kulkemaan järjestelmien välillä.

Uusi kanava asiakaspalveluun

Uusi kanava asiakaspalveluun

Uskomme, että sähköiset palvelut eivät vielä kohtaa asukkaita tavalla, jolla niiden pitäisi. Kehitettävää on erityisesti palvelujen löytämisessä, käytössä ja seurannassa. Meillä on visio ja paljon ideoita. QR-koodin avulla tapahtuvaa asiakaspalvelu on yksi niistä.

tutustu tarkemmin
Ota tarjouspyynnöt haltuun

Ota tarjouspyynnöt haltuun

Vuokrataloissa tehdään paljon pieniä arjen tarjouspyyntöjä tai pyydetään kustannusarvioita. Nämä pyörivät tyypillisesti sähköpostien ja puhelimen välityksellä. Kilpailutussovelluksen avulla säästyy työaikaa ja toiminnasta tulee läpinäkyvämpää.

tutustu tarkemmin

Tarvitsetko kumppania sähköisten palvelujen kehittämiseen?

Tiedämme mistä puhut, sillä tunnemme hyvin vuokratalojen liiketoiminnan ja haasteet. Jos haluat kehittää sähköisiä palvelujasi itsenäisesti ilman riippuvuutta tuotantojärjestelmiin, haluaisimme olla kumppanisi. Tunnemme esimerkiksi Tampuurin rajapinnat ja voimme integroida sähköiset palvelut luontevaksi osaksi tuotantoprosessia.

Olemme olleet toteuttamassa alan merkittävimpiä palveluportaaleja. Viimeisimpinä olemme toteuttaneet mm. varauspalveluja ja loppukäyttäjille tehdyn vesilukemien syötön.

Tarvitsetko apua ohjelmistohankkeisiin?

Teemme myös asiakaskohtaisia ohjelmistoprojekteja. Saat käyttöösi liiketoimintasi ja moderneja työkaluja käyttävän ohjelmistoyrityksen.  Autamme myös ohjelmistojen integroinneissa, sillä tunnemme alan johtavien järjestelmien rajapinnat ja saamme tiedon liikkumaan.

tutustu projekteihin