ETUSIVUVUOKRATALOYHTIÖILLE
HANKINTA

Kilpailuta helpommin

Thinger Hankinta siirtää kilpailutuksen sähköposteista sitä varten tehtyyn järjestelmään. Palvelussa on nopeaa luoda tarjouspyyntö ja lähettää se valituille toimittajille – jotka puolestaan vastaavat suoraan järjestelmään. Vertailu luodaan automaattisesti ja päätöksen viestintä toimittajille on helppoa.

Konkreettista hyötyä päivittäiseen työhön

Säästä työaikaa

Järjestelmä automatisoi työvaiheita luomalla automaattisen vertailutaulukon saaduista tarjouksista. Se muistuttaa, kun määräpäivät lähenevät ja asioille pitää tehdä jotain. Eikä tarjouksia tarvitse enää käsin arkistoida Outlookin kansioihin, vaan kaikki löytyy yhdestä näkymästä vuosienkin päästä.

Yhtenäistä yrityskuvaa

Palvelun avulla kaikki yrityksen lähettämät tarjouspyynnöt ovat yhtenäisiä ja viimeisteltyjä. Järjestelmän tuottamat dokumentit on suunniteltu visuaalisesti ammattimaisiksi. Yhtenäisyys vahvistaa yrityksesi jättämää mielikuvaa asiakkaiden silmissä ja kumppaniverkostossa.

Lisää läpinäkyvyyttä

Vaikka olisitkin kilpailuttanut toimittajat puitesopimuksiin, usein yksittäisten hankkeiden kustannusarviot halutaan tietää etukäteen. Siihen kevyt ja ketterä palvelu on omiaan. Kaikki tieto on tallessa ja läpinäkyvää. Usein pienten asioiden hankinnasta tulee raskasta täysimittaisella hankintamallilla.

Saa enemmän tarjouksia

Tyypillisesti tarjouspyyntöön vastataan vasta määräpäivän alla, jolloin joudutaan ehkä metsästämään lisätarjouksia viime hetkellä. Palvelu tarjoaa paremman näkyvyyden. Tiedät jopa minuuteissa lähetyksen jälkeen, montako tarjousta tulet saamaan.

Helpota toimittajiasi

Palvelun avulla toimittajat saavat muistutuksia lähestyvistä tarjouspyynnöistä ja itse tarjouslomakkeen täyttö on helppoa . Kysymme toimittajilta jatkuvasti palautetta palvelusta. Tähän asti 98 % on peukuttanut ja pitänyt sitä helpompana kuin perinteistä sähköpostia.

Hyödynnä konsultteja

Järjestelmässä tietoa on helppo jakaa kollegoille ja paikata vaikkapa loma-aikoina.
Tai mikäli teetät osan tarjouspyynnöistä konsulteilla, voit pyytää heitä prosessin omassa palvelussasi. Tällöin kaikki tieto jää järjestelmään tulevia tarjouskierroksia varten.

Näin se toimii

Thinger Hankinnan käyttö on yksinkertaista. Kiinteistöpäällikkö kirjautuu palveluun, luo tarjouspyynnön liitteineen ja lähettää sen. Sisällön voi kopioida myös aikaisemmista tarjouspyynnöistä. Lähetys voidaan tehdä helposti sähköpostiosoitteiden perusteella.

Toimittaja saa sähköpostitse linkin tarjouspyyntöön. Tarjouspyynnön katselu toimii hyvin myös puhelimella ja tarjouksen voi jättää vaikka heti. Mutta usein toimittaja käy kurkkaamassa mistä on kyse ja vastaa myöhemmin.

Kun tarjousten määräaika on mennyt, Kiinteistöpäällikkö saa ilmoituksen ja voi vertailla tarjouksia järjestelmän sisällä, päättää voittajan suoraan ja ilmoittaa toimittajille.

Koko prosessin ajan aktiiviset tarjouspyynnöt näkyvät työpöydällä. Kokonaistilanne on helppo nähdä myös muiden eikä statusten kysely ole tarpeen.

Kokeileminen on helppoa

Soita meille tänään, niin voit tehdä huomenna ensimmäisen tarjouspyyntösi. Emme vaadi elinikäistä sitoutumista. Voit kokeilla muutaman tarjouspyynnön verran ja päättää sitten, jatkatko palvelun käyttöä. Uskomme, että monen muun tavoin et enää halua palata vanhaan tapaan.

Ari Alkila

myynti

+358 40 570 1395

Sami Vellonen

myynti

+358 40 067 5059