Hannaleena Kuutilo, isännöitsijä, IAT, AIT. Walttari Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva dynaaminen isännöintiyritys.

Laatu syntyy avoimuudesta

"Walttarin johtavana ajatuksena on aina ollut asiakas- ja ihmislähtöisyyden lisäksi uudistaa alaa. Se tarkoittaa myös uusien työkalujen rohkeaa kokeilua ja käyttöönottoa. Kilpailutusten avoimuutta lisäävä sovellus sopii tähän kuin nenä päähän - ei tarvinnut hankintaa pitkään miettiä!"

Hannaleena Kuutilo piti erityisesti järjestelmän helppokäyttöisyydestä. Se tarkoittaa samalla, että ohjelman käyttöönotto organisaatiossa sujuu helpommin.

Oma kärsivällisyys ei oikein riitä hankaliin ohjelmiin

Walttari Oy otti Thinger Hankinnan käyttöön keväällä 2021. Henkilöstö oli alusta asti mielellään mukana ja vastaanotto oli innostunut.

"Tätä kirjoittaessa olemme tehneet 67 tarjouspyyntöä uuden palvelun kautta. Tiedämme, kenelle olemme tarjouspyyntöjä lähettäneet, ketkä niihin ovat vastanneet ja miten hinnat ovat muodostuneet. Jos haluamme myöhemmin palata tietynlaiseen kilpailutukseen, voimme katsoa referenssitietoa milloin tahansa. Kyllähän tämä tieto on aiemminkin meillä ollut, mutta sen hakeminen on ollut haastavaa."

Tulevaisuudessa tarkoitus on lisätä avoimuutta ja proaktiivisuutta hallitusten suuntaan. Uusi järjestelmä antaa siihen hyvät valmiudet.

Miten se toimii?

Tutustu Thinger Hankintaan tarkemmin tuotesivullamme. Voit lukea, mitä muut asiakkaamme siitä ajattelevat. Ja saat ylipäätään paremman käsityksen, miten se auttaa läpinäkyvyyden lisäämisessä.

Aloita koekäyttö
Aloita koekäyttö
Tiedot lähetetty onnistuneesti!
Hupsista! Tietojen lähettämisessä tapahtui outoja.