Parempi päivä.

Työmme on toteuttaa mahdollisimman helposti käytettäviä ja tarkoituksensa täyttäviä ohjelmistoja asiakkaillemme. Mutta tavoitteemme on jotain ihan muuta. Haluamme ratkaista käyttäjämme ongelman, avata asiakkaamme liiketoiminnalle uusia mahdollisuuksia tai vähentää turhaa työtä.

Pinnalta katsoen näyttää samalta, mutta ajattelutavassa on valovuoden ero. Se näkyy silloin kun suosittelemme asiakkaille ratkaisuja, joissa asiakas säästää rahaa mutta me menetämme. Se näkyy siinä, miten kiinnostuneita olemme asiakkaamme asiakkaan ongelmista.

Kyse on kulttuurista ja arvoista. Sitä tarkoittaa parempi päivä asiakkaallemme.

Arki on arkea meilläkin. On hyviä päiviä, huonoja päiviä ja paljon jotain siltä väliltä. Mutta huonoinakin päivinä pysyy luottamus toisiimme ja siihen, että jokainen pyrkii tänäänkin tekemään parhaan suorituksen. Luottamusta on myös turvallinen ympäristö, jossa voimme antaa toisillemme palautetta, kun paras ei  ihan riitä. Sitä on kunnianhimo, jossa asiat halutaan tehdä hyvin ja kestävästi.

Kulttuurimme näkyy valintoina kun mietimme millaisia projekteja haluamme tehdä. Se näkyy kun mietimme, tehdäänkö projekteja tiiminä vai yksilöinä. Se näkyy siinä, miten pyrimme saamaan jokaisen kehittäjän keskustelemaan loppukäyttäjän kanssa. Meillä jokaisella on parempi päivä töissä kun tiedämme miksi teemme työtämme ja mikä sen tavoite on.