Antti Syrjälä on Hakunilan Huolto Oy:n toimitusjohtaja. Hakunilan Huolto tuottaa Asuma palvelut -brandilla kiinteistönhuolto-, siivous- ja isännöintipalveluja pääkaupunkiseudulla.

Läpinäkyvyys lisää luottamusta

"Meille on tärkeää, että toimintaamme luotetaan. Kilpailutamme asiakkaidemme toimeksiannosta lukuisia hankkeita vuosittain ja tunnemme suuren vastuun siinä, että teemme ne kestävällä tavalla. Läpinäkyvyyttä parantaaksemme otimme keväällä käyttöömme Thingerin tarjouspyyntöpalvelun. Se tekee näkyväksi kaikki kilpailutukset ja niihin liittyvät toimenpiteet."

Asuma Palveluiden Antti Syrjälä on toiminut alalla pitkään ja on nähnyt alan muutoksen ja muutostarpeen. Hän näkee digitalisaation ja sähköiset työkalut yhtenä keskeisenä muutoksen mahdollistajana.

Tarvitsimme ensin työkalun, jolla kilpailutukset saatiin läpinäkyväksi talon sisällä – pois sähköposteista. Jatkossa tulemme nostamaan läpinäkyvyyttä myös hallitusten suuntaan.

Thinger Hankinnan käyttöönotto sujui nopeasti ja isännöitsijät ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan. Läpinäkyvyyden lisäksi se on helpottanut arkea hyvinkin konkreettisesti. Tekninen asiantuntija Jarkko Salejärvi ei haluaisi enää luopua järjestelmän käytöstä.

”Minulla on paljon vähemmän muistettavaa ja voin helpommin hyödyntää jo aiemmin tehtyjen kilpailutusten aineistoja. Mitä enemmän käyttöä on takana, sitä enemmän aikaa säästyy. Automaattinen vertailutaulukko on yksi parhaita asioita järjestelmässä. Työtä on niin paljon, että kaikki turhat työvaiheet harmittavat - järjestelmä mahdollistaa ajankäytön kohdentamisen oleelliseen.”

Jarkko Salejärvi on tehnyt palvelun avulla lukuisia kilpailutuksia. Ennen käyttöönottoa epäröitiin hieman toimittajakentän reagointia. Koetaanko palvelu lisävaivaksi ja hankalaksi?

”Pelko osoittautui täysin turhaksi. Niin urakoitsijat kuin konsultit ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan. Palvelu toimii hyvin myös palautekanavana ja toimittajat antavat aktiivisesti palautetta, jota voimme hyödyntää kilpailutuksissa jatkossa. Juuri näin sen pitääkin toimia, yhteisiä haasteita tässä ratkotaan.”

Miten se toimii?

Tutustu Thinger Hankintaan tarkemmin tuotesivullamme. Voit lukea, mitä muut asiakkaamme siitä ajattelevat. Ja saat ylipäätään paremman käsityksen, miten se auttaa läpinäkyvyyden lisäämisessä.

Aloita koekäyttö
Aloita koekäyttö
Tiedot lähetetty onnistuneesti!
Hupsista! Tietojen lähettämisessä tapahtui outoja.